Behandelingen

Ans van Heeswijk behandeling uitvoeren

Behandelingen

Mocht u een vraag hebben over een bepaalde behandeling of u wilt advies, neem dan contact op.

Klik hieronder om de specifieke behandelingen te bekijken:

Neem contact op voor een afspraak of vraag advies

Basis voetbehandeling

Volledige voetbehandeling kost €39,00

 • Volledige voetbehandeling (45 minuten) €39,00
  Na een anamnese en behandelplan worden de voeten uitgebreid verzorgd. Nagels worden indien nodig afgevlakt, geknipt en vrij gemaakt. Eelt en likdoorns worden verwijderd.  Eventuele probleemgebieden worden drukvrij gelegd. Tot slot worden de voeten  met voetcrème heerlijk verzorgd.
 • Screening
  Het doel van het screenen van een (aankomende) risicovoet is veranderingen te signaleren, pijnklachten te achterhalen, schoeninspectie en invloeden van buitenaf uit te sluiten. Er vinden testen plaats van de beweeglijkheid, het oppervlakkige en het dieperliggend gevoel, de doorbloeding en temperatuur van de voet. Tenslotte volgt een advies.

 • Specialistische voetbehandeling (15 minuten)
  Hierbij wordt alleen het probleem behandeld, zoals een likdoorn of ingroeiende nagel.
 • Schimmelnagels
  Veel mensen hebben schimmelnagels (kalknagels), daarom is dit niets om u voor te schamen. Vaak is er al veel zelf geprobeerd voordat hulp wordt gezocht. Met mijn advies en behandeling kan ik u helpen om van dit probleem af te komen.
 • Wratbehandeling met cryotherapie
  Voor de behandeling van wratten zijn verschillende behandelingen mogelijk. De wrat kan worden behandeld met cryotherapie. Dit is een pijnloze behandeling van bevriezing onder druk, waarbij gebruik wordt gemaakt van een specialistische pen. Hierbij kan de wrat diep in het weefsel worden bereikt.
 • Nagelregulatietechniek
  Ingroeiende nagels kunnen worden gereguleerd met een nagelbeugel, om de druk van de nagel in de nagelwal op te heffen. Ik beschik over verschillende mogelijkheden om dit probleem te behandelen. Er zijn ook (trauma)nagels die moeilijk of niet kunnen groeien. Als behandeling  hiervoor kan worden gekozen om een nagelregulatie toe te passen met gel of acryl.
 • Antidruktechniek
  Om druklocaties op te heffen kan een orthese worden vervaardigd. Dit is een op maat gemaakt siliconen hulpstukje. Bijvoorbeeld voor een likdoorn op, tussen of onder de tenen. Ook kunnen druklocaties tijdelijk met vilt drukvrij worden gelegd.
 • Medical taping
  Met medical taping kunnen veel problemen worden behandeld aan de voeten, zoals hamertenen, ruitertenen, hallux valgus en hielspoor.

Specialistische behandelingen

Bij dit type behandeling richt ik mij op één specifiek voetprobleem.

Neem contact met me op om advies te vragen welke behandeling het beste bij u past.

Voetmassages en wellness

Verwen uw voeten met een heerlijke ontspannen behandeling. Uiteraard kan ik u adviseren welke behandeling het beste bij u past.

 • Voetbehandeling de luxe (1 uur en 15 min)
  De volledige voetbehandeling met voorafgaand een voetenbad of voetscrub of  voetmasker naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met een korte voetmassage met verzorgende producten.
 • Handnagels
  Na de voetbehandeling kunnen eventueel  ook de nagels van de handen worden geknipt.
 • Voet- en onderbeenmassages
  Ontspannen voet en onderbeenmassage chinflex. Hierbij worden de zones op de voeten en onderbenen gemasseerd, waardoor het hele lichaam wordt bereikt.
 • Hotstone massage
  Massage met warme stenen. Weldadig en ontspannen.

Rob van Heeswijk, mijn echtgenoot, is gediplomeerd sport- en therapeutisch masseur.

Voor meer informatie kijk op: www.masseurrob-oosterhout.nl

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak: Telefoon: 06-10605181 of stuur een mailtje naar heeswijk044@planet.nl

Sport- en therapeutisch massage

Klenz®

Service tijdens de behandeling

 • Schoenreiniging
  Tijdens uw behandeling kunnen uw schoenen als service schimmelvrij worden gemaakt met Klenz, onder invloed van ozonlicht en nanozilver. Verlengt de levensduur van uw schoenen en uw schoenen ruiken weer fris. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.