Medisch Pedicure Ans van Heeswijk

Ans van Heeswijk

Medisch Pedicure

  • Gecertificeerd
  • Vergoed door zorgverzekeraars*
  • Medisch Pedicure

Over mij

Medisch Pedicure Ans van Heeswijk

Al jaren ben ik werkzaam als geregistreerd medisch pedicure. Eerst jarenlang in een drukke praktijk in een gezondheidscentrum, nu thuis in een rustige, relaxte omgeving.

In mijn praktijk in Oosterhout richt ik mij op veel soorten voetproblemen. Ik vind het daarbij heel belangrijk dat mijn klanten veel persoonlijke aandacht krijgen. Jong, oud, verzorgend of medisch: alle soorten voeten zijn bij mij in de beste handen.

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in risicovoeten, zoals de voeten van reuma- en diabetespatiënten. Iedereen kan in mijn praktijk terecht voor een verzorgende voetbehandeling op maat.

Voor al uw nagel- en voetproblemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, wratten, eelt, likdoorns en kloven, maar ook voor een ontspannen voet- en onderbeenmassage of medical taping bent u bij mij op het goede adres.

Hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. U kunt een professionele en ontspannen behandeling verwachten. Ik werk met moderne technieken en professionele kwaliteitsproducten. Uw voet is mijn zorg.

ProVoet Ans van Heeswijk