Medisch Pedicure regio Oosterhout

Medisch pedicure in Oosterhout

Hét adres voor professionele (medische) voetzorg in regio Oosterhout voor diverse nagel- en voetproblemen.

Pedicure Behandelingen Oosterhout

Alle soorten behandelingen

De praktijk in Oosterhout

Informatie over de medisch pedicue praktijk en over het werk van een medisch pedicure

Afspraak maken

Vraag online een afspraak aan bij Medisch Pedicure Ans in Oosterhout.

Medisch pedicure Ans.

Het adres voor professionele (medische) voetzorg in regio Oosterhout.

In mijn medisch pedicure praktijk aan huis in Oosterhout richt ik mij op de behandeling van veel soorten voetproblemen. Ik vind het daarbij heel belangrijk dat mijn klanten veel persoonlijke aandacht krijgen. Jong, oud, verzorgend of medisch: alle soorten voeten zijn bij mij in de beste handen.

Als medisch pedicure ben ik gespecialiseerd in risicovoeten, zoals de voeten van reuma- en diabetespatiënten. Iedereen kan in mijn praktijk terecht voor een verzorgende voetbehandeling op maat.

Voor al uw nagel- en voetproblemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, wratten, eelt, likdoorns en kloven, maar ook voor een ontspannen voet- en onderbeenmassage of medical taping bent u bij mij in Oosterhout op het goede adres. Iedereen uit de regio is welkom; Oosterhout, Raamsdonkveer, Geertruidenberg, Dongen, Oosteind, Made, etc.

Hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel. U kunt een professionele en ontspannen behandeling verwachten. Ik werk met moderne technieken, professionele kwaliteitsproducten en blijf volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen en technieken.

Voor een afspraak kunt u het beste bellen of appen naar 06-21687462 of bericht sturen via het contactformulier

Uw voet is mijn zorg!

Graag tot ziens!

Hoge kwaliteitszorg

Aangesloten bij Provoet en geregistreerd in kwaliteitsregister

Persoonlijke aandacht

Behandeling op afspraak

De pedicure praktijk in Oosterhout

In een rustige en relaxte omgeving aan huis in Oosterhout geef ik graag veel persoonlijke aandacht aan mijn klanten. U kunt bij mij terecht met veel soorten voetproblemen voor behandeling en advies. In mijn praktijk in Oosterhout werk ik volgens de code van de voetverzorger. In de code wordt beschreven waaraan de pedicure moet voldoen volgens de ARBO, Hygiëne en Milieuregels. Dit houdt in dat ik altijd werk met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten.

Kwaliteit van de pedicure

Als vakkundig voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen. Door het volgen van cursussen, lezingen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De kwaliteit is voor de klant zichtbaar door lidmaatschap van de branchorganisatie Provoet en door de inschrijving in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). In dit register staan alleen pedicures die voldoen aan de eisen van het KRP en die daarnaast ook voldoende bijscholingen hebben gevolgd. Door inschrijving in het KRP is vergoeding door de zorgverzekeraars mogelijk.