Praktijk

De praktijk

  • Klantvriendelijkheid

  • Kwaliteit

  • Service

  • Hygiëne

  • Voor de deur parkeren

  • Pinnen? Graag!

De praktijk

In een rustige en relaxte omgeving geef ik graag veel persoonlijke aandacht aan mijn klanten.  U kunt bij mij terecht met veel soorten voetproblemen voor behandeling en advies. In mijn praktijk werk ik volgens de code van de voetverzorger. In de code wordt beschreven waaraan de pedicure moet voldoen volgens de ARBO, hygiëne en milieuregels. Dit houdt o.a. in dat ik altijd werk met gereinigde en gedesinfecteerde instrumenten.

Kwaliteit

Als vakkundig voetverzorger vind ik het belangrijk om regelmatig bij te scholen. Door het volgen van cursussen, lezingen, het lezen van vakliteratuur en het bezoeken van vakbeurzen blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De kwaliteit is voor de klant zichtbaar door lidmaatschap van de brancheorganisatie Provoet en door de inschrijving in het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). In dit register staan alleen pedicures die voldoen aan de eisen van het KRP en die daarnaast ook voldoende bijscholingen hebben gevolgd.

Service

Indien de voetklachten een week na de behandeling nog niet verdwenen zijn, kunt u dit altijd aan mij doorgeven. Dan zal ik er opnieuw even naar kijken.

Medisch pedicure

Ans is medisch pedicure. Hieronder leest uw wat dit specialisme inhoudt.

De medisch pedicure is een specialist!

De medisch pedicure kan naast alle voeten van gezonde personen ook de voeten van personen met risicovoeten behandelen. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie (bij ingroeiende nagels) en nagelreparatie technieken, orthesiologie (bij druk- en antidruk technieken. Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen.

Regelmatig professionele (preventieve) voetzorg door een medisch pedicure  kan voetklachten voorkomen en helpen om de mobiliteit te behouden.

De medisch pedicure werkt samen met huisarts, verpleegkundige, podotherapeut, fysiotherapeut en orthopedisch schoenmaker.

Neem contact op voor een afspraak of vraag advies